Autor: 021.rs

Novi Sad
30.01.2017.
12:11
Gradski odbor Srpske radikalne stranke pokrenuo je inicijativu da se u što kraćem roku zakaže vanredna sednica Skupštine grada na temu bezbednosti u Novom Sadu.
  • radnik grad preduzec

    30.01.2017 19:02
    Djuradje,
    cinis mi se posten i cestit al nemoj da da se foliras.
    Kod nas se kaze de si ni za disi nisi. Ja ti predlazem da skupis svoje clacstvo ako su ti namere iskrene a ne politikanske i da stupite u strajk gladju dok se ne smene svi i raspisu novi izbori. Svi vi iz politike posle 5 dana se prenemezate,kukate sazivate neke odbore a platica i dnevnica ide.
    Dodji malo da vidis u gradske firme kako konobari,izbacivaci sa splavova,lica sto ne znaju sta je Word i Eixel...uf zaboavih krace suknje rukovode i vode ovaj grad. E zato ti je nebezbedno jer su normalni povukli te nemas potrebe za nekim savetima i odborim.
  • Perica

    30.01.2017 17:04
    #####
    Svi Ministarski Automobili,da se pretresaju pre ulaska u Grad!
    Šala ali Ozbiljna!!!
  • Vojvodina Republika

    30.01.2017 15:08
    @Lajavi
    Hoćeš da kažeš da je ok da, eto krimosi imaju svoja mesta za izlazak pa da tako ne ugrožavaju ostali pošten svet, da je to oličenje uređene zemlje ?? Ne znam šta ti je "plavi horizont", a to da je trafikarenje (leva ruka-desni džep) rešenje za posrnulu privredu i glad nacije je još smešnije od tvoje prve konstatacije.

    Nemoj više molim te i uključi TV, eno u Parovima se zakuvalo..
  • Lajavi

    30.01.2017 14:37
    @Sremac
    Šta ti znaš kakav je Zemun bio 90-tih? Dok su radikali bili na vlasti, u opštini se nije čekalo za izvod iz matične knjige duže od 5 minuta. Šalteruše su bile ljubazne, nasmejane i predusretljive.
    Svi putevi koji su asfaltirani (Gornji grad, Batajnički drum, centar, Ciganske rupe, Galenika i sl su tada uradjene i ni jedna vlast više nije mrdnula po tom pitanju.
    Pogledaj kakav je Batajnički drum sada. Sve rupa do rupe. U radikalsko vreme su prodavani placevi ljudima na Plavom horizontu za male pare. Od bare je napravio naselje. Trafike su se otvarale na sve strane jer je Šešelj to dozvolio. Ako si hteo da otvoriš trafiku, morao si da zaposliš 2 radnika sa biroa. Narod koji nije imao leba da jede prodavao je cigarete po kartonskim kutijama i preživljavao. Sada ti zovu komunalce zbog lubenica.
    U Zemunu je retko stradao neko ko nije bio iz kriminalnog miljea. Znalo se gde se okupljaju, u koje kafiće izlaze i takvih mesta si se klonio. To što se krimosi klali medjusobno je njihov problem.
    Ja ne podržavam radikale, daleko bilo. Ovo je samo realno sagledavanje situacije kako je bilo u Zemunu od strane nekoga ko je tamo živeo u to vreme.
  • Salamander

    30.01.2017 13:30
    Riba smrdi od glave
    Pitajte nasu Maju radilalku
  • tvrtko

    30.01.2017 13:22
    ...
    Ako Jesse James tvrdi da je ovo Divlji zapad, onda mu se mora poverovati....
  • Sremac

    30.01.2017 13:15
    Hahahaha ... Nisu se nimalo zapitali cijom zaslugom je Novi Sad postalo utociste kriminala u srbiji!?

    Novi Sad je trenutno isto sto je 90-ih bio Zemun, kao i tada tako i danas radikali su bili na vlasti.

    A gde su radikali tu je i kriminal. Provereno
  • betmen

    30.01.2017 13:13
    Konačno nešto pametno i konstruktivno od SRS,podržavam, samo se nadam da nije u predizborne svrhe...
  • gradzanin

    30.01.2017 13:10
    Manje-vise maloletna lice, nego sto su svi od ranije poznati policiji.
  • boki 2

    30.01.2017 13:04
    baš napredno do bola
  • Peki

    30.01.2017 12:59
    1991 -2021
    Bezbednost u Novom Sadu nikada nije bila na nižem nivou, još od perioda 91-95 . A ko je tad bio na vlasti ????
  • Dejan

    30.01.2017 12:55
    Ovakvo stanje traje godinama. Sevaju pištolji, automatske puške, zvižde meci, rafali i ostalo naoružanje, puca se ispred škola i obdaništa, na Štrandu, policija se češlja a nisam ni znao da imamo Savet za javni red, mir i bezbednost. Verovatno zato što se ne oglašavaju. Za šta mi plaćamo taj Savet?!
  • obican gradjanin

    30.01.2017 12:39
    krenuti ciscenje od vrha
    nijedne novine i ni jedan portal ne objavljuju da su u svaki obracun umesani policajci u civilu i cak se predstavljaju javnosti kao junaci i heroji... prevelika slucajnost da se u svakom incidentu pronadje "posteni policajac"... najbolje je bezati iz ove lopovske zemlje gde se glavni kriminalci kriju iza znacke....
  • Smešno

    30.01.2017 12:38
    "Radikali: Hitno zakazati sednicu Skupštine, Novi Sad postao kao Divlji zapad"

    Smešno.

    Ko se ovde pravi lud?
  • NSadjan

    30.01.2017 12:36
    Hitnost
    Ne volem radikale, oni su sve i zakuvali 90tih godina, ali za ovo su u pravu, mi smo ispostava texasa, kriminal vlada drzavom, nema politicara koji nije u sprezi sa kriminalcima, osim mozda samih radikala, posto su duzi vremenski period bili bez vodje koji je sluzio u hagu, zato podrzavam njihov predlog, ali verujem da od toga nece biti nista, ove sadasnje mozemo oterati samo sa puskom, izbopri tu nista ne pomazu. Zivela Vojvodina !
  • Elephant King

    30.01.2017 12:32
    Edukacija
    Naravno da ovaj politicar dobro zna ko je sve odgovoran za stanje u Novom Sadu i drzavi uopste: to je stalno te isti okamenjen korumpirani sistem i veoma konkretna imena realnih osoba koje se smenjuju vec trecu deceniju ukrug. Najmanje je nacelnik policije odgovoran. On je odgovoran zato sto ne hapsi pre svega od glave, a ne od repa.
  • VladaN

    30.01.2017 12:30
    Koja svrha...
    ..kada nema dovoljno čestite policije. Oni korumpirani su u dilu sa ovim kaubojima koji izigravaju silnike. Pošteni su skrajnuti a bili bi sretni da postoji "politička volja" da tu bahatu i opasnu boraniju propusti kroz šake i izgubi ključ od rupe u koju bi ih bacili. Naravno dobar deo policije se "bavi" nekim prošlim (da li se iko seća?) Jajincima i naravno, nekim budućim "Jajincima" . Ja iskreno ne razumem šta je iko očekivao od družine koja je ogrezla u ratovima, huškanju,, etiketiranju ljudi,, prisvajanju "hektara" stambenog prostora...i nema kraja, u godinama gde su aktivno ispisivali najcrnje stranice naše novije istorije. To su isti ti pa makar sve njihove retardirane i bezobrazne pristalice pisale to što pišu. Možda su promenili "odelo" ali se nikada nisu okupali. Smrdi da sve "štipa oči".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna